Kjøpsvilkår

For å handle hos oss må du ha adresse i Norge (fastlands Norge).

Frakt

Vi sender normalt med posten hvis ikke annet er avtalt. Fraktprisene baserer seg på Postens satser.

Ekspedering av ordre

Ordrer som kommer inn før kl.15:00 ekspederes vanligvis samme dag, eller dagen etter. Normal frakttid er 1-7 virkedager avhengig av hvor du bor.

Priser

Alle priser i nettbutikken er i norske kroner og vises med moms. Porto er spesifisert i handlevognfunksjonen og vil variere i forhold til vekt på varen, hvor du bor og hvilken fraktmåte du ønsker. Max vekt per bestilling: 15 kg.

Betaling

Betaling skjer med Visa eller Mastercard. Alle andre måter etter avtale.

Minste ordresum er kr 200,- ink mva.

Manglende varer

Når vi har mottatt en bestilling gir vi beskjed hvis det er noe vi ikke har på lager. Vi kan bli enig på mail om:

1) Du vil vente til varen kommer inn igjen

2) Erstatte med lignende produkt

3) Bli kreditert for manglende vare ved oppgitt kontonummer

Angrerett

Hvis du angrer ditt kjøp, har du 14 dagers returrett/angrefrist. Ved retur skal varene sendes i originalembassasje, være ubrukt med eventuell forsegling inntakt. Legg ved angrerettsskjema og kopi av kvitteringen. Hvis ikke annet er avtalt, skal ikke returvarer sendes i oppkrav, og retur skjer for senders egen regning og risiko. Beløpet blir tilbakebetalt direkte til din konto etter at vi har mottatt returvaren. Returporto blir ikke tilbakebetalt.

Angrerettsskjema ligger vedlagt leveransen du mottar, og må fylles ut av deg før varen returneres. Se for øvrig Angrefristloven. Link til side her.

Webhandel og din sikkerhet

Vi bruker DIBS som leverandør av kortbetaling. DIBS har et system som sørger for at vi ivaretar alle sikkerhetskrav til de internasjonale betalingsnettverkene (som bl.a. SSL-kryptering og sikker oppbevaring av kortnummer).

Videresalg/formidling av informasjon

Informasjonen du gir oss når du bestiller er kun for oss. Vi sender aldri personlige data videre til tredjepart uten ditt samtykke.

VI KAN IKKE TA ANSVAR FOR FEIL BRUK AV PRODUKTER. RIKTIG BRUK
MEDFØRER NORMALT IKKE NOEN HELSEFARE.